Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2012 16:20 - Брой 22
Автор: sofnews Категория: Забавление   
Прочетен: 14131 Коментари: 34 Гласове:
2

Последна промяна: 08.09.2012 22:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Здравейте, мили читатели.

За да учудим всички, ние продължаваме да издаваме нашия вестник, па макар и не във форума. Както вече знаете, неразбирателството с администрацията доведе до спиране на издание, което всички харесвахме.

Нека започваме с прегледа на седмицата :)

Както се казва - с каквото започне седмицата, с това ще завърши. Започна с ужасяващ лаг и явно ще завърши с лаг. Раздадоха ни подаръци, които меко казано бяха за затваряне на очи. След като всички искахме играта да бъде поправена, за да може поне да играем, получихме по две целувки, две бомби, два пъти храна и сирене. Странно защo посланието на подаръка беше с леко надсмешливото „Успех“...
Няма да коментирам надписа, оставям на вас извода от него.

Друго освен лага, което си струва да се отбележи .... Хммм, доста време мислих кое да сложа на второ място - дали това, че много от играчите решиха, че е време да „стачкуват“ и да се замразят, или това, че и двете фракции искат анулиране на противопоставянето заради лага, който прави играта почти невъзможна.

Май освен лаг нищо съществено не се случва в тая игра. Затова пък двете фракции излязоха упорити, и все още се опитват да играят.

Якудза върнаха парите, вкарани за укреплението, пуснато за тях. Браво на ДжоИталия за това, че удържа на думата си. За съжаление войната им не беше това, което всички очаквахме и то не заради това, че и двете банди не се постараха, а заради това, че незаинтересоваността на администрацията да оправи проблемите докара само нерви на всички тях.

Време е да преминем към вестника и приятно четене.

 image

Противопоставяне

Нека разгледаме противопоставянето на двете фракции, една по една.
Започваме с провинциалистите. 

При тях в понеделник призива беше да се гласува за Парков, но това явно беше решение на стария лидер на съвета, защото новоизбраните съветници решиха друго и преди да ви обясним какво, нека да довършим за понеделника. Джоиталия влезе в съвета с 2 000 000 и след като гласува за новия лидер напусна, като по този начин възтанови парите, пуснати за укреплението за войната им. Новия лидер беше
frcfrc. Личеше, че той е наясно с това какво иска да чуе прованса и как да му бъде поднесено. Браво! 
     Във вторник призива беше за Промишлен и всички гласуваха упорито. Сряда както винаги - подготвяхме се психически и емоционално за четвъртък и .... о, чудо, играта започна да лагва и да се чупи когато и както и се ще.
Провансите явно са по-твърдоглави или знам ли , но победиха в дуелите в четвъртък. В петък нищо ново - победата се колебаеше къде да иде, но Прованса надделя и извоюва районите си. Лидерът им беше повече от щастлив:

"Честита Победа! ;)

Превзехме район Промишлен и защитихме успешно Жълтите Павета.

Тази седмица наистина показахме, че сме по-силната фракция! Победихме в Четвъртък в дуелите. Победихме и в Петък в груповите боеве. Взехме си бонуса за бъргър и патрул обратно и извлякохме максимална полза от противопоставянето!
Дано да е така и занапред!

Събота и Неделя са дни за почивка. Насладете се спокойно на празниците и бонуса. И да не си забравите наградата от съвета! Проверете си и тото фишовете, че кой знае... :) (аз лично все ги забравям).

Ами... Май това беше за тази седмица...
От мен и съветниците: ПРИЯТНА ИГРА!!!

 image

Да се коментира представянето на софетата в противопоставянето всяка седмица е доста трудно и определено не може да се определи като провал или успех. От една страна при краен резултат загуба е логично да се каже, че са се провалили. От друга страна представянето им е далеч по-добро от предишните месеци и противопоставянето и за двете страни е интересно. Няма да задълбаваме в анализи но прави впечатление липсата на постоянен екип от хора в съвета. За поредна седмица видяхме, че Блъдър и Саут Дивижън опитаха да подготвят и организират хората за битките, отделиха сериозно време и реусрс за петъчните битки, но нещо не им достига. На малките нива като цяло нещата последните седмици са с превез за софетата, на средните нива( 8-12) на кантар и двете фракции си поделят победите поравно. На големите нива обаче се забелязва, че победите като бройка за дадения ден са точно колкото да се приберат куфарите и след това пак обръщане от страна на прованса. В крайна сметка те правят повече победи и резултатите са налице. Интересното обаче е факта, че се вижда тотално нежелание за победа при по-старите играчи и причините за това са много. Единственото решение е да се отвори нова станция на метрото която да се казва „Очи в очи“ ,но това в сферата на мечтите. Четвъртък сме свикнали да гледаме малка разлика в точките, но петък в края на деня тя е катастрофално голяма. Като цяло е интересно кога и последните луди ще спрат да се ядосват за тези резултати и да се примирят,че няма да го бъде. Тайничко ще продължаваме да се надяваме на повече хора да им прищрака нещо и лудите да ги поведат към победа някоя седмица, а защо не и в края на противопоставянето. Тази не се случи, ще чакаме следващата за да видим има ли хляб в тая работа или отново ще си викаме „Играли дОбро, немали шансО“.  

image


imageВойни на банди 

03.09.2012 – 09.09.2012

ExTr3m3 – Европейци
http://www.sofiawars.com/clan/warstats/22903/

Скъпи читатели, любимото ви седмично четиво реши да се преустанови на ново, уютно местенце поради ред причини, но това далеч не означава, че злите езици на СофНюз ще са в покой. Само можем да си пожелаем много спорни броеве, а на вас приятни минути и още повече забавление над виртуалните страници на вестника.

Първата война, която решихме да разгледаме се разигра между две топ банди от класацията. Тук е ред да споменем, че Европейците и Watermelon teamса с по три доста солени загуби през последния месец, които може би по някакъв начин се отразиха на членовете на Европейци. Също така не можем да пропуснем, че бандата се раздели с доста сериозни и активни членове от бандата, които по слухове напуснали, защото "ангажиментите към бандата им пречели на развитието. За сметна на това провинциалните ExTr3m3трупат смело победа след победа и заслужено защитават топ позицията си. Но нека да преминем и към самата  война.

През първия етап численото предимство принадлежеше на провинциалистите с разлика от около 20 зъба. Европейците пък заложиха на най-силните си играчи в избиването на зъби. Софиянците набраха добра преднина, но все пак зъбите на _drako_ и tanche не бяха по силите на никого.

След трудния и за двете страни първи етап, време беше те да се срещнат и в битките Очи в очи”. Тук Европейците отново нямаха намерение да се откажат и осигуриха интересни битки както на враговете си, така и на зрителите на сражението.

 image

СофНюз: Би ли споделила как протече първия ви с Европейци? Имаше ли някакви изненади?
Kasidi:
Нормално си мина войната - зобене, дебнене и доста изхабени машини. Естествено Джо ни попречи да приключим в един ден, но това си се и очакваше :) Очаквах и Еклипс да се намесят, но това не се случи.

СофНюз: Имаше ли някакво напрежение с вражеската банда или размяна на негативни подаръци?
Kasid
i: Нямало е проблеми, обиди или негативни подаръци (поне на мен не ми е известно).

СофНюз: А на втори етап какво се случи?
Kasidi
: Играха си втори етап, опитваха и тактики за печелене на битките. Само не знам защо имаше коментари във форума, че лага ни е помогнал да си спечелим войната. Като цяло да ти е приятно да воюваш с тях.

Победител:  ExTr3m3   image

Rhymes and Poetry – Жадните
www.sofiawars.com/clan/warstats/22767/

На ринга са изправени едни срещу други две доста неравнопоставени страни. Едните се подвизават най-редовно в топ 10 на класацията, а в другите се крият млади надежди.

Ето, че дойде време да ви запознаем отблизо с войната и на следните герои.

Първият етап стартира в доста късен и неподходящ час, а именно 0:40 – 5:40, който изненадващо се оказа в полза на играчите от Жадните”. Доста малка част от играчите на Rhymes and Poetry” бяха онлайн или имаха възможност да избиват зъби. Голямата бройка зъби в полза отново на Римите също се оказа препятствие, но това изобщо не попречи на ентусиастите от Жадните бързо да се мобилизират и да напреднат с числовото превъзходство. Призори, малко преди първи етап да влезе във време на пацифист последния зъб на софийските Rhymes and Poetry” бе отнет и войната безспорно и заслужено бе спечена от Жадните”.

 image

СофНюз: Привет, би ли ни разказала как протече първия етап и на какво се дължи загубата ви?
Ру Стронцова
: Ами никой не беше погледнал часа на пацифиста и всички си легнахме спокойни, че войната започва в 9:40.
 

СофНюз: Как според теб протече първия етап? Имаше ли някакво подценяване от страна на врага и течеше ли сериозна подготовка около войната?
Barfly_vr:
Еми като ни нападнаха те имаха възможност да изберат времето в което да се проведе първи етап спрямо нашият пацифист и избраха етапа да протече през нощта,не мога да кажа дали е било умишлено или просто недоглеждане от тяхна страна,аз си бях решил да взема още от преди максимален зоб за да ги изтормозя тъй като можех да си позволя да играя цялата нощ.Забелязах че от тяхна страна явно има голямо подценяване и няма кой да ми вземе зъб и започнахме да се чудим дали да не опитаме да поднесем изненадата,с голяма помощ на колежката от съюза и много машини на времето успяхме да ги победим.Имаше и няколко човека на линия от тяхна страна които можеха да вземат зоб и да ни откажат,но показаха незаинтересованост,но това не са мои проблеми.

 Победител: Жадните

image

 Прованс – ГАДНИТЕ ГАЛИ
www.sofiawars.com/clan/warstats/22464/

Следваща война, за която ще ви разкажем днес пък имаше доста неочакван край.
И двете страни имаха почти равни шансове за победа, но коя от двете фракции се оказа по-бърза и умела в избиването на зъбите? Коя успя първи да пребори противника?

Първият етап протече с огромна липса на интерес от страна на софийските Гали. Едва двама играчи съумяха да избият по няколко зъбчета, докато враговете им успяха да вземат техните за отрицателно време.

На пръв поглед нищо нередно, нищо изненадващо. Но разглеждайки внимателно логовете около войната забелязахме, че самият й край не отговаря на нашите представи – а именно равенство. За нещо повече се допитахме до лидерите на бандите.

 image

СофНюз: Здравей, би ли разказал със свои думи как протече войната ви с ГАДНИТЕ ГАЛИ? На какво се дължи това равенство?
Samihipia:
Война като война. Не е нито първата, нито последната, която завършва с масов запой в кръчма. Предлагам, равенствата да приключват с меле, подобно на сватбеното, поне да се повеселят участниците. В интерес на истината, от много бързане, не паснах правилно пацифизма - Mea culpa!. От там и разочарованието на бандюгите от Прованс”, защото войната си беше от най-лесните. Е, загубихме по няколко звезди, но това ще ни е обеца на ухото.
 

 Победител: Равенство
image

IMMORTALS – Top Gun
www.sofiawars.com/clan/warstats/23152/

За завършек на тазседмичната статия избрахме война, която ни гарантира красива гледка и фрапиращ развой на първия етап. Двете страни отново са с приближени шансове за победа.

Първият етап протече очаквано с активно избиване на зъбите и на двете банди. Софиянците от “IMMORTALSразчитаха на помощ от своя съюзник със звучно име Утайката на обществото, които допринесоха към общото благо с 5 зъбчета. “Top Gun” бяха подкрепени от бандите “Black Sea” и “Rest in Peace”, които също не останаха по-назад с бройката на избити зъбчета. Но в крайна сметка късмета не беше на страна на атакувалите IMMORTALSи те бързо се разделиха от победа с разлика от нищожните… три зъбчета.

Ето какво ни споделиха най-любезно и лидерите на бандите.

 image

Софнюз: Как протече войната ви с “IMMORTALS”? Имаше ли някакви изненади или негативно отношение? А ще споделиш ли нещо на нашите читатели или твоите съоборници?
KoMaHgo
: Здравей, войната с бандата "IMMORTALS" вървеше доста динамично и до последния момент не беше сигурно кой ще надделее над другия,разчитахме на елемента на изненадата..да победим още в първите часове тъй като нашата 14-ка бе замразена по това време и не се включваше в статистиката на войната, а тяхната беше офлайн..говорих със съюзниците ни ако имат възможност да ударят рамо и да се включат,които по това време бяха в отделни войни. Капитулираха и се намесиха за което едно огромно БЛАГОДАРЯ!!! :) И така войната започна - час след като започна първа фаза тяхната 14-ка се появи и тактиката трябваше да се смени..успяхме да запазим доста от зъбите до времето на пацифиста - което изигра също роля на сутринта тъй като техните съюзници се включиха активно сутринта и до последния момент нищо не бе сигурно. Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на нашите съюзници - тъй като благодарение на тях и това, че бяха толкова активни ние успяхме да извоюваме победата. Искам да похваля тези играчи тъй като с тяхна намеса можахме да обърнем и спечелим войната, именно [Black Sea] underground[12], [Rest 1n PeaCe] wako9102[12], [Black Sea] Goshuwe[11], [Black Sea] MAD DOG[12], [Top Gun] hellboy[14]
 

Победител: Top Gun
 image

“La bire d’quipe” - “Shadows in Darkness”
http://www.sofiawars.com/clan/warstats/23428/

Друга интересна схватка по софийските фронтове се разигра в съботния отделен за мързел ден... или изтрезвително за Бирите след петъчната запивка (кой както свари).

Подклаждаме страстите с няколко каси зоб и отиваме на лов... за сенки. Оказа се, че поредните ни герои са строго изобретателни, щом на две големи започват да избиват златни зъби на призраци и замерят падащи пердета с пионерки. Но това далеч не е всичко, време е да разберем и за другите снощни любови развилнели се между “La bire d’quipe” и “Shadows in Darkness”.

Е, седнали са на масата в първия етап едни срещу други двете компании и играят на Кой ще му падне зъбчето дърпайки си ги с конец. Нетърпеливите пък налитат направо с чук, отверки, гаечен ключ, резачка, флекса, менгеме и всякакви подръчни средства. В цялата лудория на една трезва бира й идва на ум да светне лампата, че нали все пак гонят зъбите по тъмно, да не сте някой фал. Да ама не, докато пияната глава гледаше още триизмерно, някаква сянка я шашардиса през устата и тя падна на земята в безсъзнание. Като видяха Бирите накъде отиват нещата, бързо грабнаха по няколко връзки чесън и започнаха да ги хвърлят по блуждаещите сенки, които на мига изчезнаха.

На втори етап чесъна на бирите свърши, пък и никак не вървеше като мезе, затова решиха да поднесат на врага порция варени круши, но не каквито и да е... а гърмящи!

Очакваме развитието на войната, което безспорно ще премине към порция царска туршия, чушки с боб и няколко кочана царевица за най-любопитните.

image

image

 

Ииииии ето го и обзора на битката за знаме за тази седмица!

2.09.2012 (неделя) Днес битката беше интересна и се водеше ожесточена борба. Zigster изпусна знамето, докато си мяташе картофа, а parzala го измъкна изпод носа му. Но Dizel Dinev, който явно твърдо беше решил да е героя на вечерта, използва магически и непознат за никого метод да убие човек от собствената си фракция. Е, опитът му не беше успешен, защото в следващия рунд djoitalia открадна знамето от ръцете му.

3.09.2012 (понеделник) Вече имаме и щитове срещу гранати. С тях битката се удължи и продължи цели 10 рунда. Скоро не бяхме ставали свидетели на такава битка. Tristan отмъкна знамето от djoitalia и го предаде на dillar4eto. Но после Blooder реши, че му отива повече. В крайна сметка успя да доопази знамето в битката и го превзе.

Но софиянци проведоха лек чат по време на битката:

zlobila6 [16] вика: абе софиянци излезте от това метро!!!

gele76 [15] вика: ей ни де :)

hahoho [14] вика: маи има сърдити фракции :)

4.09.2012 (вторник) Битката днес беше в стил „Провинциалисти отвръщат на удара”. Обединени срещу софиянци и заредени с картофи, те успяха да се преборят за знамето. Tixiat измъкна знамето от Blooder и донесе радост на своите съотборници.

5.09.2012 (сряда) И както се наслаждаваме на битката днес, така и се хващаме за главата и се чудим „Пак ли?!”
 

Победители: 

Провинциалисти (10/26)

Blooder [15] превзема знамето

И се чудим отново ли започва фазата на битка за знамето с неясен край, с неясни победители и неясен собственик на знамето. Ще видим сега през нощта кой ще отмъкне знамето от Blooder.

6.09.2012 (четвъртък) Честит празник! Днес, сякаш, за да почетат празника, софиянци решиха почти да не присъстват в битката за знаме. Не ги обвиняваме, но резултата е ясен
 

Победители: 

Провинциалисти (23/25)

---Черно Конче--- [16] запазва знамето

И да, ---Черно Конче--- е взел знамето от Blooder през нощта, докато си е почивал.

7.09.2012 (петък) Време беше да видим мааааалко по-пълна софийската страна на битката за знаме. Софиянци успяха да превземат знамето, благодарение на JoSilver, който гръмна ---Черно Конче--- с един от чипсовете си. Днес битката си беше както преди – разчитаме картофа да удари правилния човек, не знаем кой ще спечели и така. Нищо ново и интересно с краен резултат
 

Победители: 

Софиянци (16/25)

JoSilver [16] превзема знамето

8.09.2012 (събота)  Хммм...днес провинциалисти нещо изчезнаха. Дали заради това софиянците пък бяха мнооого на брой, борейки се да си съберат колекцията или се дължи на друго?
Но нека не бъдем лоши, поне влизат в битката!
Победители: Софиянци (25/26)
JoSilver [16] запазва знамето

Браво и успех! :)


 
image


Тази седица ще ви представим банда, чийто песни са в този стил:

България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона
a Левски е в нашите сърца

Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.

На всички вече е ясно за кого иде реч, на вашето внимание „Левски значи свобода
www.sofiawars.com/clan/50/
 
 

СофНюз: Хайде да започваме. Кои сте вие?
Чирилков
: Чирилков , зам лидер
UL1914: UL1914 - обикновен, красив и скромен член.
Чирилков: опитваш се да прилича на мен :D
Innocence": Innocence.. или Иното :D седемнайсет годишна девойка, в бандата съм заместник от почти началото на създаването й
UL1914: но не от преди мен
Innocence": факт :Д
СофНюз: А кои сте в действителност?
UL1914: UL1914, на 16 от Пазарджик :)
Чирилков: Обикновенно 29 годишно момче,което работи,и посещава редовно мачовете на любимия си отбор
Innocence": Ами аз си казах.. близките ми хора в играта ме познават по-подробно :)
СофНюз: Кой създаде бандата?
Чирилков
: В момента вече не играе
UL1914: Мой приятел, Темата днес, запончахме заедно играта с цел да направим банда свързана с любимия отбор, вече не играе :)
Innocence": Играч с ник Темата днес. В момента е неактивен, но лично аз съм му страшно благодарна за екипа, който създаде у нас
СофНюз: Каква банда сте - банда отбор или банда семейство?
Чирилков
: И от двете по малко
UL1914: Името на бандата е такова, защото разбрахме за играта от един форум, пълен с Левскари, South Division събираше ресурс за да направи банда, но тъй като разбрахме, че не можем да влезем защото сме прованси направихме тази.
Чирилков: има играчи които са мн близки по между си,които се познават в реалния живот и такива които са просто приятели и се забавляваме заедно
UL1914: С някой от тях, Чирилков включително, се виждаме и извън играта, с повечето сме приятели
Innocence": И от двете по малко. Отбор, защото каквото и да става сме задружни, а семейство, защото тук създадохме добри приятелства, които по-късно станаха и реални.
UL1914: най-вече ни обединява любимия отбор :)
СофНюз: Кой в момента изпълнява ролята на шеф при вас?
Чирилков
: официално Изверга е лидер
UL1914: Извергът, с верни помошници в лицето на Ино и Чирилков
СофНюз: Не питам кой е официалния лидер, а кой е дъ биг бос.
Innocence"
: Шефове нямаме. Имаме лидер и заместници, но не се поставяме над другите.
Чирилков: но решения вземаме 3мата,като има случаи в които се допитваме до всички в банда като тази не може да има биг бос
СофНюз: Борите ли се за класации и към какво се стремите?
Чирилков: Стремим се да се представяме добре..Бандата е създадена по-късно от останалите водещи и е мн трудно да намерим по-силни играчи,които да ни помогнат да сме в челото на класацията
Innocence": Лично аз не. Да си на първа страница не е фактор. Просто се забавляваме заедно и запълваме времето си с огромно количество спам в чата ни.. :Д
UL1914: Не мисля, че се борим за класаций, стремим се към отборна игра и добри отношения :)
СофНюз: Всички знаем, че Левски е във вечно дерби с ЦСКА, при вас как е?
UL1914
: Ами и при нас войните с "прасетата" са с по-особен заряд, защото вечната борба между тези тве имена я има на всички фронтове
СофНюз: Прасетата?
Чирилков
: ами ЦСКА са прасета, Левски са говеда.
UL1914: Омразата от наша страна е защото не можеш да уважаваш нещо, което през половината от съществуването си е подкрепяно от комунистическата партия
СофНюз: Има ли банда на която имате зъб?
Чирилков
: Ами може да се каже :)
СофНюз: Разкажете ни повече.
Чирилков
: Ами да кажем, че има една банда,която уважавахме доста,поради простата причина,че бяха повече левскари там, но ни нападаха няколко пъти..което поне за мен е обидно...
UL1914: да, има банди с които не сме в добри отношения
Чирилков: Но най-вече ЦСКА. И не заради факта,че са чорбари... просто повечето от тях са изключително „особени“....
Чирилков: една война не могат да водят с нас без чалъми
Innocence": Едната на която имахме се разпадна благодарение на нас. Просто не успяха да преживеят загубата. С другата наскоро имахме сблъсък, но се борихме до последно макар и да не вложихме всичко от себе си
Чирилков: Нека да поговорим за войната с Цецка. Това е бандата на която имам зъб,от където и да го погледнете. След като победихме една друга банда на Цска/което след 1 етап капитулира и се разпадна/част от "истинските" фенове на въпросната банда се преместиха при София Машнс.. в последстия бандата я преименуваха на Цска.. имаха възможност да ни нападнат няколко пъти,но не го направиха..
СофНюз: Вие сте приятели и реално, а събирате ли се на бира?
Innocence"
: Аз не употребявам алкохол!
UL1914: единственото което пречи е километрите между градовете, но се виждаме често по мачове, а аз пия най-малко :) (angel)
Innocence": и лъже най-много
СофНюз: Разкажете ни някоя комична история от сбирките ви.
Чирилков
: Хенито почервеня от срам като се запознахме :D
Innocence": тука не отричам, хахахах
Чирилков: Кажи, Хени,батьовото :D
Innocence": бе аз не съм виновна, че съм срамежлива, тихо ся не ме излагай
UL1914: имам забавни спомени хахах
Чирилков: Коцето го виждам редовно на мачове
UL1914: и с любчо се виждаме редовно
Чирилков: с Изверга бяхме в казармата заедно,комични истории колкото искаш :D
IZVERGUT: тогава бяхме невинни дечица :D
Чирилков: Лошото при нас е,че всички сме от различни краища на Бг и е трудно да поддържаме връзка в реалния живот
СофНюз: Помагат ли ви другите левскари?
Innocence": Подкрепяме се психически в оспорвани войни и в общи линии поддържаме много добри контакти с тях
Чирилков: Потдържаме контакт с доста от тях,приятели сме,друго няма какво повече да кажем :)
UL1914: Също с някой от тях сме приятели и извън играта
СофНюз: Какво бихте искали да се знае за вас като отбор?
Innocence"
: Не се даваме лесно.. и особено женската част сме доста злобнички на моменти
IZVERGUT: да не се базикат с нас,че им го върнем тъпкано,2 банди разпаднахме и 3-та нема ни озори :)
Чирилков: Комплексите и наклоностите да си ги показават някъде другаде..Тук сме за да се забавляваме.
СофНюз: Какво мислите за играта?
Чирилков
: Да си дойдем на думата, пълна порнография,
UL1914: ами незнам какво мисля, толкова ядове покрай нея, а вече повече от година играя..
Innocence": В момента е в огромен застой и единствена причина да я играя още са хората с които се запознах тук
Чирилков: няма елементарно желание за някаква промяна,във всяко едно отношение не може да оправиш един лаг,и след 3 дена пак да го има
UL1914: мен ме задържат бандата и вестника, иначе до сега да бях изчезнал
СофНюз: Какво бихте променили?
Чирилков
: 1во блокирвам всички профили,които са неактивни от поне 3 месеца., пълна проверка на всеки един играч за мулти и бот, ама без да ми мигне окото,че е дал 10,20,100 или 1000 лева за дини има си правила,които са за ВСИЧКИ
Innocence": По-малко време ще ми отнеме да ти кажа какво не бих
UL1914: бих направил всичко възможно колкото може по-често да има обновления
Innocence": Също така личното отношение на някои хора от администрацията да не се поставя над правилата на играта говоря изобщо буквално в момента в играта е пълна анархия
СофНюз: Има ли банда от вашата фракция, на която симпатизирате?
UL1914
: Аз лично симпатизирам само на нашата банда :) може би малко и на съюзите :) Харем и Жадните :)
Innocence": Конктретна банда може би не мога да посоча, но има отделни играчи, които имах огромен хъс за игра. За момента със съюзите сме в добри отношения, така че не мога да не ги спомена
Чирилков: Всички имат симпатии към различни банди..но най-вече уважаваме съюзниците ни
СофНюз: Хммммммммм като казахте Харем, как оценявате описанието на Майрос миналата седмица?
Innocence"
: Има си някакви неразбирателства с тях, нормално, не може всички да сме на едно мнение с някого, не заемам позиция по въпроса
Чирилков: Хени,внимавай,да не почнат пак да ни пускат в ловния :D Дори,разни хора,разни идеали, всеки си има своя стратегия и разбирания за играта. Кой крив,кой прав,никой не знае. Не мога да кажа,Майорс е еди какъв си,а Якудза са прави,или обратното просто мисля,че не е редно тази показност на влошените им взаимоотношения.
СофНюз: Изтормозих ли ви достатъчно?
Innocence": ами аз съм си търпелиха животинка.. принципно
Чирилков: баси,мислех,че си лафим :D
UL1914: вие сте свършили, аз още не съм....
СофНюз: Благодаря на всички ви и успешна игра!

image

image
 

Свикнали сме в тази игра, когато някой се оплаче във форума за намален дроп на нещо да влиза админ и да казва „шанс“. Тази дума дори в държавната лотария не се ползва толкова често, колкото в тази обичана от всички цъкалка. И ако за повечето неща сме съгласни, че е въпрос на късмет то в последно време това въобще не е така. 
Преди около месец „случайно“ доста хора отбелязаха, че дропа на ключове от плъховете е намалял. По навик тия неща ги подминавахме, защото просто може някой да е имал кофти ден и „шанса“ просто да не е с него. Да обаче когато един играч има определена схема на игра и прави едно и също нещо с месеци в определено време, спазва си програмата и знае точно какво да очаква като минимум ресурс, не може да му говориш за „шанс“. Ако за админите 68 плъха и нито един ключ е нещо нормално, то за редовните посетители на метрото това не е така. Когато от различни хора чуваш оплаквания за ключовете почваш да се питаш дали някой не пипа дропа и ако е така каква е причината? Защо пък точно ключовете ще пипат и какъв кяр имат от цялата работа? Към днешната дата аз логика не намерих и нещата които ми се въртят в главата ще ги запазя за себе си.
 Добре де ама ключовете са евтини и не е болка за умиране да се купуват. Ще го преживеем този факт или поне ще спрем да мериме с поглед ножа и китката. Първоначално се ядосвахме, че пуснаха агентите след като приключи цирка с искрите, защото на всички беше ясно с каква цел е било забавянето. След това известно време имаше пак проблем с тях, но сме свикнали щом има нещо ново в играта то да не работи перфектно в началото и да има бъгове. Както се пее в една песен „Всички сме хора...на този свят“ и разбираме, че всеки прави грешки. Известно време на високите нива започнахме всички да бием агенти всеки ден заради безценния нефт от тях. Дропа беше приличен от горе долу на всеки 2-3 агента имаше нефт. За 2-3 часа без особена нужда от зоб пълнихме варела. Монетите от тях бяха прилични и горе долу беше като от нормални дуели в уличките с нашето ниво. Частите за автозавода също бяха доста голям плюс и като цяло единствения минус които имаха агентите беше липсата на лампи. Почнахме да оценяваме това „нововъведение“ в играта и да се възползваме на макс от него. От 10тина дни обаче нещата се промениха. Дропа от агентите рязко спадна и буквално започна да кара хората да се питат те ли са луди или нещо става. В първия момент и първите дни на проблема всеки си мисли, че проблема е в „неговият телевизор“ но при разговорите между играчите в различни чатове хората започват да споделят един и същи проблем. Постепенно информацията, че проблема с дропа не е само за дадено ниво или група от играчи, започва да кара хората да се замислят, защо подяволите пак са пипани агентите. За да не сме голословни ще го обясним така. При нормалния дроп от агентите средно пускаха около 500-600 монети, на всеки 2-3 дуела пускаха части за автозавода и на всеки 2-3-4 дуела пускаха нефт. В момента цифрите са буквално гавра и чиста загуба на време да се бият агенти. Средният дроп на монети стана около 200-300, части пуска през минимум 5-6 дуела, а нефт средно по 1 път на 10 дуела. Всичко това можеше да остане незабелязано ако не биехме агенти всеки ден. Тази огромна разлика щяхме да я сложим в графата „шанс“ ако не сме от 1 година с играта и да имаме изградени представи кое какво ни носи и по колко. Също като при ключовете се чудим каква може да е причината агентите да бъдат с намален дроп и то чувствително намелен. Тук не говорим за 5-10% по-малко, а за едно двойно и тройно намаляване. Простата сметка до която всеки нормален играч стига е поне 4-5 часа биене на агенти за пълнене на варела, като за зоб ще трябват около 30-40 руда. При 24 часа на денонощие и нужда от още доста други неща да се правят, тези 5 часа са адски много. Ако днес трябва да бие мишки един играч то той има 5 часа копаене за мишки и между копките агенти. След това заковава мишките като излизат и продължава с агентите докато напълни варела. След като ги свърши тях минава 1 час да бие рушвети, за да хване и там 100-120 нефт. И като сложим факта, че повече от 12 часа цъкане на тая игра не е присъщо за много хора, сметките стават доста лоши. Въпроса е защо се пипа от админите нещо, което вкарва малко разнообразие в играта и се убива желанието на хората за каквото и да е. За тези от вас, които са на малките нива проблема с нефта ви се вижда несъществен, но сами ще се убедите след 14то ниво защо толкова много се оплакваме. А вие скъпи админи, започнете да се поставяте на мястото на играчите и да давате адекватни опции за добив на нефт. Благодарим за агентите след като свършиха искрите, благодарим и за щита в МОЛ-а след като свършиха картофите от подаръците, много благодарим и за нефтения зоб, при очевидната липса на достатъчно начини за набавянето му и най-вече благодарим за смешните количества нефт, които могат да се правят от мелета. Нашата молба от много време е поне като няма да ни давате възможност да се развиваме нормално на високите нива, да не пипате вече изграденото. Тези от нас които сме с играта над 1 година вече не искаме да сме еднаква якост с тези от по 7-8 месеца. Започнете да мислите вече как ще ни задържите, защото всяка краста минава и проекта sofiawars няма да е изключение. Същото се отнася от намаленият шанс за за предмети от регалии при патрул на Жълтите павета, защото и това го забелязваме. Това се отнася и за намаленият шанс за среща с керван, които е адски нелогичен, при увеличение на харизмата. Не сме слепи, нито глупави за да не виждаме кога си правят опити за гавра с нас. Непрякото намекване да даваме повече дини за различните опции в играта няма да ви се получи и ефекта ще е обратен на очакванията ви.

 

image

image

Ах, този лаг!

 Денят е втори септември 2012г. Часът е около 22-23 вечерта. Цъкаме си спокойно (доколкото е възможно това, разбира се) Sofia Wars..= но какво се случва? Играта лагва и форума почва да се пълни с теми като "Отново Голям Лаг!". Напълно нормални теми, да. Но има една тема, която въпреки лага те кара да се усмихнеш, ако си с по-"такъв" акъл - "Загубих си девствеността заради спряната игра". CipyBaby пак се опитва да я загуби, ако ли не, ще сложи край на живота си, както той е написал в темата. Разбира се, аз като едно "добро" момиче, реших да помогна (няма да се стискам все пак, какво пък толкова). Стига да мога да му я отнема, веднага ще ми я даде, без насилие от моя страна. :D Разбрахме се с бабаалкохол да ни даде малко акъл, докато муат пуканки, лочат пепси и си спомнят младините с aaa eeee. Докато Сипи се провикваше с пълен глас да минем на лично, за да уточним ритуала, а отнякъде дойде идея за суинг парти, която бе подмината като програмист - акъл, как да си върши работата.
Както и да е.. самият ритуал беше такъв: взимаш един часовник, чупиш го на 128 части, покриваш всички огледала в стаята и тролваш трима плъхотроли. Беше много важно всичко да е изпълнено точно и в рамките на един час. След като изпълних този ритуал, се скарах на Сипи, защото почна да се разколебава. С думите "Идвай или почвам сама." той се осъзна, изпълни ритуала и дойде при мен, с обещанието да бъде много нежен (сигурно Монката му е дал този съвет). И тъкмо да загубим, каквото трябваше да загубим и лага свърши *чува рев и писъци*. Край, вече беше късно. Сега ще чакаме да дойде следващия лаг, но пък поне си имаме съветите от бабаалкохол и ааа ееее и следващия път ще бъде.. интересен лаг. :) Очаквайте снимков материал от Taekwondista (минутка за реклама).

Ако усещате все по-често лаг в играта, това е защото Сипи обеща да хаква играта по-честичко, но няма да се плашите. Поне на нас ще ни е хубаво. Спирам да ви затормозявам с моите глупости и отивам да си взема "Хелоу Бънито" и белезниците от.. е, вие знаете от кого. :D Всъщност, нещо пак почва да лагва.. Чао-чао от мен. :)

image
image

ЕДВАМ ТЕ НАВИХ

Дай да те черпя за тези „Очи”,
твоята бомба удря за три ,
всяка част от мене изгори ...
Вече изгони всички зобали ,
никой не може да те приближи ,
тази нощ и Blooder размажи .. 
Хайде намери им слабите места
Blooder , virosh , zlobila
6 и тя -
правилните хватки приложи ,
ела ги набии!
Пиеш ли , черпя те с лукс чай сега ,
хайде намери им слабите места ,
хайде намери ги - строши ги още сега ... 
Ти ли лавираш във всяко меле ,
който удариш има проблем ,
хайде докажи им, че си Супермен...
С тебе ни чака малка война
само по зъби губя сега ,
вече ми прилагаш хватката ... 
Пак уреди се в тази война ,
Якудза , ExTr3m3 – Бригада и тя –
правилният зоб си вземи, ела ги убий!
Биеш ли , черпя те с тайсънки сега ,
хайде намери им слабите места ,
хайде намери ги – избии им зъбите сега!

image


Няма диня

 Цяла сутрин се набирам пред мишока зоба свивам.
Няма диня-я-я-я-я, няма диня.
А сърцето ми направо-о-о… направо се свива!
 Таксито пак защо се бави? Админа лага, не поправи…
Няма диня-я-я-я, няма диня.
А сърцето ми направо-о-о… направо се свива.
 Една софиянка ме фиксира и след час с ютията ще ме боксира.
Няма диня-я-я-я, няма диня.
А сърцето ми направо-о-о… направо се свива! 
Веднъж в играта се блокира дано не шот няма диня.
Няма диня-я-я-я, няма диня.
А сърцето ми направо-о-о… направо се свива!

 image

image

АЗ И БАЙ ДЖОИТАЛИЯ НА ЛОВ ЗА ГЛИГАНИ

Ся аз не знам ся тука между вас дали има ловци и ловджии , обаче ако няма и не сте виждали – ей го на гле’йти ма.Аз съм голям ловец , само че ме – ме – ме – мен като малък ма е гъа- гъа – гонил ма е глиган бе!
И аз хут – ту – хут тогава съм започнал малко да зъхън – зъхън – зъхън заеквам бе !Ама и сисиас – сисиас – аа –сисиас сига ка’т са сетя паа – паа – ам пак почвам ...Абее спуо -спуо спомням си пу – пу – последния път къ – къ - като бяхме със бай Дж- дж- дж- дж – хъ ДжоИталия нанан – нанан – на лов! Бай Дж- дж –ДжоИталия фафа – фафа – фафаф - върви отпред , пък аз съ – съ след него бе!Ма той държи пупуа – пупуа - пупуа – пушката , пък аз държа ни – ни – ни – нищо щот съм пупутна – пупутна – пумошник ловджия.И както си фъфъъ – фъфъъ – вървим така гле – гле – гледам пута – пута – пута – пута пот един дънер един зъзъ- зъзъ – зъзъ – заспал заек бе! Ама съсааа – със – спи и даже пупуа – пупуп пухърква. Викам бай Дж – дж- дж – джъ Джоооуууууу , абе зъзъ – зъзъ – заспал заек бе ! – Пък той вика шшшш – шшшшт бе шъа – шъа шъ го събудиш .Съ – съ – съ – съабувай обувките вика обувай тът – тъ - търлъците и давай на пръа – пръа - пръсти дааа да не са чува. Търрррр – ръгнахме на пра – пра - пръсти като ба – ба – баларини по търлъци. Сти – ти – стигнахме ди – ди – дистина метра от заека и бай Дж – дж – дж – дж ДжоИталия бе! – вика дудуо – дудуо дустатъчно ше го улуча . Ей чи къ’т са при – припри – прицели , цели са , цели са , цели са , чи речи – Амммпаат и заека уааа . Аз го пут – пута – пут – пута путгоних малко ама , то гъ-гъ-гъ – гъгъгъ – гърмян заек стига ли се ....Гледам го бай Дж- дж - ДжоИталия пу – пу – пупут - пудскача на един крак вика –улучил съм си вика тът-тът – търлъка .Абе ви – ви – викам къъъхх – къде са мериш къде улучваш бе! Пък той вика пу – пу -пушката ми гръмна малко по- късно , след като я смъсма – смъсма – смъкнах надолу. Пък тя пу – пушката му била баба – бабабаба – бавно загряваща. Продължихме още около сту- сту – стотина метра и гле – гле - гледаме един грамаден гили – гили – гили – гили – ган , ама с чъ – чъ – чътърнайсе ма – ма – малки гили – гили – гилиганчета , дванайси гилиганчита цицим – цицим – цицим – ци – цицат бе!  А за две , а за две няма циция – циция – цицки и те сму- сму – смучат на майка си опашката.Викам бай Джо дъ – дъдъ – дай да не го дразним в тоз пи – пи пириод са мно- мно – мноу опасни , мож да ни пут – пут – пут- путгони , а можи и да ни нааа – настигни . Пък той вика спу – спу – спокойно вика , шъ го улуча , та няма да мръдне. Ей чи к’ат са при – при – при – прицели , цели са – цели – са , цели – са , цели са пипи- питнайси ми- ми – минути са цели , чи – чи – чи като речи ампаатт , чи като скокна ония ми ти гили – ган , ей чи като ни путпута – путпута – путгони – бай Джо бе- бе – бега напред като ме – ме – ме – ме -мерцедес , пък аз сли – сли – сли – след него катотър – тър – тър- търбанцидес .
По едно време гледам гилигана ма нанан – нанан – нананааа – настига ма , викам ша са разкрача да мимие – мимие – мине отдолу и са разкрачих и той ми – ми – ми – мина отдолу , ама пусти му гу – големи зъби , кат ми закачи гащите , че ги отнесе ба – ба – барабар с долните и аз останах пупутна – пупут – по без гащи . Ама са кри – кри – крия зад едно дърво , да – да – да не ма види гилигана , що – що – щото е женски . Гледам го бай дж – дж – дж – ДжоИталия ви – ви – ви – виси на един клон и – и – и той без гащи .Викам бай дж – дж – Джо стре – стре – стрелай , щото гилигана смя – смя – смя - смята да се връща бе! Пък той вика ка – ка – ка – качвай се горе ша го стре – е – еляме двамата щото пу – у – пушката вика двуцевка . Качих се на клона , тамън седнах бай Джо като взе , че изтърва пушката . Тя кат падна с при – при – приклада надолу , че кат гръмна нагоре , на – на – напълни ни задните части съса – съса – със сачми !

 image

image

И отново имаме щастливи влюбени, минали под венчило. Успех в любовта :)

damyanoff и CHI100GOLA
Exzekutora и Sladko Niki
 Sarracenia и DANGERA
 optrop и Ctela
 6matkin и jadi17
 Buftensen и POMPA
 Liipstiick__ и dempata
Zaxari4o и marti 666

Да им е честито!
 

image
 

Приемайте хороскопа всяка сутрин на гладно с малко вода. Опитайте се да го задържите в себе си, ще поумнеете - или пък не. Кажете на кучето си да спре да ви дъвче чехлите и му прочетете съдбата.


imageТази седмица спокойно можете да не си гледате в краката, шансът да паднете върху еднорог е минимален. Бийте, копайте и бъргърствайте.

imageТрябва ви малко повече концентрация, но не алкохолна и ще имате реален шанс да не ви гледат със съжаление в очите и да вземете някоя руда в повече.

imageВие сте по-големи инати и от английската кралица, която дори да умре, пак ще стиска властта, бъдете принц Хари и се снимайте голи, само не поствайте в описанията си , че току виж админите ви харесали.

imageНе насилвайте късмета си. Крушите, дето ги ядохте по-рано си имат свое мнение за това как ще функционира стомахът ви. Повечко бъргър и патрул, моля.

imageИзразете ясно очакванията си, за да се знае какво точно ще ви разочарова. Звездите обещават пълна липса на късмет. Не влизайте при Монката.

imageНаправете нещо лудо и немислимо, изяжте торта с майонеза и люти чушки или излезте сам срещу 10 противника.

imageТази седмица ще отхвърлите много работа, която за съжаление ще се окаже, че не е ваша и пак ще ви е натоварено. Лага ви убива и ще заседнете в банката.


imageИмате нужда от релакс и нови дънки. Изобщо не си мислете, че черното ви прави слаби, само дето приличате на депресирани метъли. Не сменяйте дрехи тая седмица, макар и да сте качили ниво.

imageЛипсата на бърза реакция може да ви лиши от способността да се храните като нормалните хора в боевете. Ми недейте влиза тогава, бе.

imageЗдравето ви ще се клати като пенсионер в столичен трамвай, който е решил, че колената му са достатъчно здрави, за да не се държи. Дори кроасаните нема да ви помогнат.

imageЩе срещнете админ, ще бъдете превърнати в активист и това ще е.

imageИмате ли усещането, че нещо ви притиска, сякаш живеете в аквариум? Идва лошата новина, стопаните ви си купиха котка. Повечко гранати си купете.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. fustuche - Айди, да ни е честито новото бройче ...
08.09.2012 20:42
Айди, да ни е честито новото бройче :P
цитирай
2. анонимен - Страхотен брой!
08.09.2012 20:42
:)
цитирай
3. анонимен - Много готин и свеж брой! :) Радвам ...
08.09.2012 21:04
Много готин и свеж брой! :) Радвам се, че продължавате да го издавате. Успех! :)
цитирай
4. анонимен - Супер е пак ще ви чета с удоволствие, ...
08.09.2012 21:48
Супер е пак ще ви чета с удоволствие, разликата с цензуриран брой не е "козметична" както се опита да обясни админа! поне нещата ще се наричат с истинските им имена вече!
цитирай
5. анонимен - браво
08.09.2012 22:54
браво
цитирай
6. анонимен - Браво поздравление
08.09.2012 22:58
Браво страхотен брой!!!
цитирай
7. анонимен - Много по-добре!!
08.09.2012 23:24
Този брой е най добрия! Явно като него преебават админите всичко е ок :)
цитирай
8. анонимен - Евала :)
08.09.2012 23:34
Евала :)
цитирай
9. анонимен - Браво, че не се отказахте продъл...
09.09.2012 01:10
Браво ,че не се отказахте продължавайте !
цитирай
10. анонимен - Супер
09.09.2012 01:22
Надявам се да не спрете да пишете, достатъчно хора ви четем :)
цитирай
11. анонимен - Браво
09.09.2012 01:34
Браво, не спирайте с вестнина, готин е и го чета всеки път от край до край... поне нещо хубаво да се случва покрай тази игра ;)
цитирай
12. анонимен - браво, броя се е получил много добре
09.09.2012 01:37
браво,броя се е получил много добре
цитирай
13. анонимен - Супер брой
09.09.2012 10:13
Много интересен брой,особено темата за дропа на ключове и нефт
цитирай
14. анонимен - Брой 22
09.09.2012 11:22
Браво за страхотният брой и продължавайте във същият дух въпреки ви изгониха от форума заради някаква тъпа цензура а пък не гледат мултаците продължавайте във същият дух ;)))
цитирай
15. анонимен - Браво :)
09.09.2012 12:13
Супер брой , хаха .
цитирай
16. анонимен - браво за страхотния брой
09.09.2012 13:49
браво за страхотния брой
цитирай
17. анонимен - Пълни ГЛУПОСТИ.
09.09.2012 13:56
Пълни ГЛУПОСТИ.
цитирай
18. анонимен - Браво!
09.09.2012 16:54
Супер сте!
цитирай
19. анонимен - Kwi sa tiq prostotii
09.09.2012 18:26
Az ot kyde da znam Коя година е създадена българската държава? Za da pi6a 4e e pylna boza broq. Samo 4asta 4e se namekva tynko a ne direktno, 4e se orqzwa wsi4ko za powe4e diq mi haresa are sys zdrawe :@
цитирай
20. анонимен - i tuka cenzora
09.09.2012 18:30
pozdravi
цитирай
21. анонимен - До кога?
09.09.2012 18:31
С тая цензора е?
цитирай
22. анонимен - За кво?
09.09.2012 18:33
Не мога да напиша нещо без да го цензорирате е. За кво ревахте до сега 4е ви налагат цензора, а вие с нищо не се разли4авате. Само пускате удобните мнения.
цитирай
23. анонимен - dobre e!
09.09.2012 20:09
добър брой,малко отегчително но всичко е вярно,особено за тъпия лаг!
цитирай
24. анонимен - BIGBOSSS
09.09.2012 22:12
Аз съм настоящ европеец и като такъв ще кажа, че хората, които напуснаха, не го направиха заради някакви особени ангажименти към бандата. Повечето нямаха възможността да са достатъчно активни за такава голяма топ банда, което обезсмисля твърдението, че са били "активни членове от бандата". Само един човек от напусналите беше активен, но неговата политика и тази на бандата се разминаха, както сам той каза, което доведе до неговото "Гасене на тока". Всъщност Екстрийм през цялото време ни превъзхождаха по бройка избити зъби, като чак след 00:00 успяхме да наваксаме и да избием повече зъби отколкото те изобщо могат да ни избият на нас, заради численото им превъзходство.

Вторият етап беше тотална гавра от страна на играта! В битките "Очи в очи", хора и от двете банди бяха в положение, в което не можеха да предприемат никакви действия. Според мен лично във втората битка имахме реален шанс да победим и да направим войната още по оспорвана и интересна за двете банди, а и за всички, които следяха войната. Извинявам се за нападките във форума, но съотборниците ми бяха афектирани от лага в играта.

Поздрави!
цитирай
25. анонимен - Евала!
09.09.2012 22:23
Супер е! Продължавайте все така :))
цитирай
26. анонимен - Yay
10.09.2012 10:57
thumbs up! Kesten
цитирай
27. анонимен - браво
10.09.2012 11:12
... добър брой
цитирай
28. анонимен - Су-су-супер! ;)
10.09.2012 12:43
Мно-но-много приятен брой!Дерзайте!
цитирай
29. анонимен - A SEGA
10.09.2012 15:11
Браво за положения труд и усилия, надявам се, че ще продължите да ни радвате с още броеве и за в бъдеще.......
цитирай
30. анонимен - SoSoRrY
10.09.2012 16:41
Само мога да ви кажа едно голямо браво за труда , който полагате :) Личи си че без намесата на админите , броя е станал много по-добър от преди .
цитирай
31. анонимен - MIMINALISM
10.09.2012 19:46
Сърдечно блогодаря,че не се отказахте от този така сполучлив вестник ! Вече много малко неща останаха в играта,който да задържат потребителите в играта и вестника е едно от тях :)
Отново благодаря на всички за положения труд и усилия и се надявам занапред да правите все така сполучливи броеве :):)
цитирай
32. анонимен - vladikata
12.09.2012 11:42
Поздравления че въпреки всичко продължавате с вестника!Много добър брой!
цитирай
33. анонимен - Добре се е получило
15.09.2012 22:18
Браво хубаво бройче!
цитирай
34. анонимен - платья в обтяжку
17.10.2012 07:46
Здраствуйте!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://kinoxit.az/user/BreefropTar/>купить caprice обувь </a> купить туфли <a href=http://mobilemarket.ge/index.php?subaction=userinfo&user=Diocauncodo>интернет магазин одежды для семьи </a> купить шлепки <a href=http://darkworld.com.ua/user/bunkantibia/>магазин модной женской одежды </a> пижама ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>Kamagra prescription from doctors Online </a> - Kamagra chewable : Kamagra 100mg america : <a href=http://get-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly get Generic viagra online </a> - Kamagra 100mg australia ajanta pharma
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sofnews
Категория: Забавление
Прочетен: 78048
Постинги: 29
Коментари: 77
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031